Ο καιρός την ημέρα του γάμου του Αντώνη και της Μύριας Τομάζου

Ο καιρός την ημέρα του γάμου του Αντώνη και της Μύριας Τομάζου

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Το Σάββατο 25/01/2020 παντρεύεται το ζεύγος Αντώνης και Μύρια. Μπορεί σήμερα Παρασκευή να διανύουμε το ψυχρότερο 24ωρο του φετινού χειμώνα, αλλά αυτό θα αλλάξει την μεγάλη μέρα του ζεύγους, αφού η τόση αγάπη και έρωτας που διακατέχουν το ζευγάρι, θα ανεβάσουν τον υδράργυρο σε πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Το στόλισμα του γαμπρού και της νύφης θα είναι στις 12:30, στα πατρικά τους σπίτια. Οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν θα είναι ο ηλιόλουστος καιρός, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται γύρω στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι ιδιαίτερα εξασθενημένοι και θα πνέουν από βορειοδυτικές κατευθύνσεις, εντάσεως 1-3 μποφόρ.

Η τελετή του γάμου θα γίνει στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Λεμεσό, στις 15:30. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση και θα κυμαίνεται γύρω στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι παραμένουν ιδιαίτερα εξασθενημένοι και θα συνεχίσουν να πνέουν από βορειοδυτικές κατευθύνσεις, εντάσεως 1-3 μποφόρ.

Το νιόπαντρο πλέον ζευγάρι θα δεχτεί συγχαρητήρια στις 19:30, στο Carob Mill, στο Κάστρο Λεμεσού. Στις 20:45 θα ακολουθήσει δείπνο. Η θερμοκρασία στις 19:30 αναμένεται να είναι γύρω στους 12 βαθμούς Κελσίου και μέχρι το τέλος της διασκέδασης τις αυγινές ώρες, αναμένεται να πέσει γύρω στους 7 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι εξασθενούν περαιτέρω και θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις 1-2 μποφόρ.

Με βάση τις πιο πάνω συνθήκες που προαναφέραμε, τόσο στο στόλισμα όσο και στην τελετή στην Εκκλησία, συστήνεται σχετικά ελαφριά χειμερινή ενδυμασία ενώ κατά την δεξίωση και έπειτα, θα επικρατεί λίγη ψύχρα, όμως όσοι θα δείξετε τις χορευτικές σας ικανότητες στην πίστα και καταναλώσετε λίγο αλκοόλ μαζί μας, θα είναι σαν να μπήκε το καλοκαίρι.

Η ομάδα του Kitasweather σας εύχεται ότι καλύτερο, να περάσετε όμορφα τη μέρα του γάμου σας και σύντομα να αποκτήσετε πολλούς απογόνους!