Ανακοινώσεις ΣΑΛΑ – Οδικές εργασίες στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου Λεμεσού

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού μέχρι το Σάββατο 08 Ιουλίου θα διεξάγονται οι εξής εργασίες:

  • στην οδό Χρίστου Αποστολίδη στην περιοχή Εκάλη, στον Δήμο Λεμεσού.

Οι κάτοικοι της οδού Παύλου Αγγελίδη θα έχουν πρόσβαση μόνο από την οδό Ζολά

Οι κάτοικοι της οδού Πάνου Φασουλιώτη θα έχουν πρόσβαση μόνο από την οδό Ευσκίου Πεύκη.

  • στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, από την συμβολή της με την οδό Στέλιου Κυριακίδη μέχρι την πρώτη πάροδο δυτικά προς την οδό Ρένου Φραγκούδη, στον Δήμο Λεμεσού.

Ο δρόμος θα είναι κλειστός για όλα τα οχήματα και η τροχαία κίνηση από νότια προς βόρεια κατεύθυνση και αντίστροφα θα γίνεται μέσω της οδού Στέλιου Κυριακίδη και της οδού Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Επίσης, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου, θα διεξάγονται εργασίες στην οδό Ιβύκου στον Δήμο Λεμεσού.

Ο δρόμος θα είναι κλειστός για όλα τα οχήματα από την συμβολή της οδού Ιβύκου με την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου μέχρι την οδό Βασιλέως Γεωργίου Β’ και η τροχαία κίνηση από νότια προς βόρεια κατεύθυνση και αντίστροφα θα γίνεται μέσω άλλων οδών.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Πορτοκαλί/Κίτρινη προειδοποίηση υψηλών θερμοκρασιών από Kitasweather για την Κυριακή (21/7)

Πορτοκαλί προειδοποίηση για εξαιρετικά υψηλές μέγιστες θερμοκρασίες. Να είσαι σε ετοιμότητα! Oι μέγιστες θερμοκρασίες την Κυριακή (21/7) αναμένεται να φτάσουν...
- Advertisement -spot_img