Ανακοινώσεις ΣΑΛΑ – Οδικές εργασίες στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού έργου μείζονος Λεμεσού

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού μέχρι την Τετάρτη 26 Απριλίου, θα διεξάγονται εργασίες στην οδό Ευρυβιάδη στον Δήμο Λεμεσού η οποία θα είναι κλειστή για όλα τα οχήματα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση από δυτικά προς ανατολικά και αντίστροφα, θα γίνεται μέσω άλλων οδών.

Επιπρόσθετα, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού μέχρι την Τετάρτη 10 Μαΐου, θα διεξάγονται εργασίες στην οδό Καμελίας μεταξύ των οδών Φρανσίσκο Γκόγια και Ιανού στον Δήμο Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το μέρος του δρόμου θα είναι κλειστό για όλα τα οχήματα και η τροχαία κίνηση από δυτικά προς ανατολικά και αντίστροφα, θα γίνεται μέσω άλλων οδών.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Ενίσχυση ανέμων τις επόμενες ώρες – Πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα (Χάρτης)

Γενικά καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται στις πλείστες περιοχές του νησιού το σαββατοκύριακο αλλά και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας...
- Advertisement -spot_img