Ανακοινώσεις ΣΑΛΑ – Οδικές εργασίες στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού από την Κυριακή 6 Αυγούστου μέχρι την Τρίτη 8 Αυγούστου, θα διεξάγονται εργασίες στη διασταύρωση της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την προέκταση της Λεωφόρου Ομονοίας, στον Δήμο Κάτω Πολεμιδιών.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, η διακίνηση των οχημάτων από την Λεωφόρο Πάφου προς τον αυτοκινητόδρομο μέσω της προέκτασης της Λεωφόρου Ομονοίας, θα απαγορεύεται για όλα τα οχήματα και η διακίνηση θα γίνεται μέσω της οδού Γεωργίου Αβέρωφ.

Επίσης, η διακίνηση από την δυτική κατεύθυνση της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού προς τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω της οδού Ευγενίου Βουλγάρεως.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Πορτοκαλί/Κίτρινη προειδοποίηση υψηλών θερμοκρασιών από Kitasweather για την Κυριακή (21/7)

Πορτοκαλί προειδοποίηση για εξαιρετικά υψηλές μέγιστες θερμοκρασίες. Να είσαι σε ετοιμότητα! Oι μέγιστες θερμοκρασίες την Κυριακή (21/7) αναμένεται να φτάσουν...
- Advertisement -spot_img