Ανακοινώσεις ΣΑΛΑ – Προσωρινή αναστολή των οδικών εργασιών στην οδό Γλάδστωνος

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, οι εργασίες που εκτελούνταν στην οδό Γλάδστωνος έχουν ανασταλεί και ο δρόμος θα είναι ανοικτός για το κοινό μέχρι την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024.

Από την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 θα ξεκινήσουν οι εργασίες και θα γίνει επαναφορά της μονοδρόμησης και θα επιτρέπεται μόνο η τροχαία κίνηση από τον Πεντάδρομο προς την Τζαμούδα.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Μάρτιο 2024.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Πρόγνωση και τάση καιρού μέχρι την 1η Αυγούστου – Ανανεωμένες 10ήμερες προγνώσεις

Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι το επόμενο διήμερο θα συνεχίσουν τα 40άρια στο εσωτερικό ενώ πτώση...
- Advertisement -spot_img