Ανακοίνωση ΣΑΛΑ – Οδικές εργασίες στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού από την Δευτέρα 21 Αυγούστου μέχρι την Πέμπτη 24 Αυγούστου από τις 21:00μμ μέχρι τις 6:00πμ, θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτοστρώσεων στην βόρεια λωρίδα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού από την συμβολή της με την οδό Θεόδωρου Ποταμιανού, στον Δήμο Κάτω Πολεμιδιών, με ανατολική κατεύθυνση μέχρι την συμβολή της με την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, στον Δήμο Λεμεσού.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Μεμονωμένες βροχές το απόγευμα (Χάρτης πιθανοτήτων) – Πρόσκαιρα 30άρια+ και σκόνη από εβδομάδας

Σχετικά ασταθής αέρια μάζα συνεχίζει να επηρεάζει την περιοχή μας σήμερα και αύριο, με αποτέλεσμα την εκδήλωση μεμονωμένων βροχών...
- Advertisement -spot_img