Ανακοίνωση ΣΑΛΑ – Οδικές εργασίες στην οδό 16ης Ιουνίου 1943

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, από την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες στην οδό 16ης Ιουνίου 1943, στο σημείο της συμβολής της με την οδό Βίκτωρος Ουγκώ.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Κατά την διάρκεια των εργασιών θα γίνει μονοδρόμηση σε όλη την οδό 16ης Ιουνίου 1943 και θα επιτρέπεται μόνο η τροχαία κίνηση από ανατολικά προς τα δυτικά, δηλαδή από την Τζαμούδα προς την Κεντρική Αστυνομία.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Πρόσκαιρη μεταφορά σκόνης και σταγόνες λάσπης το βράδυ της Κυριακής – Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες

Μερική εξασθένηση των ανέμων αναμένεται στην περιοχή μας το Σ/Κ, ωστόσο κυρίως και σήμερα Σάββατο οι άνεμοι θα παραμείνουν...
- Advertisement -spot_img